Processos Participatius

Consulta els processos participatius

Imagen;

PROCESO FINALIZADO

II Concurs Viu la Serratella

Dimecres, 16 de Agost de 2023

II Edició del Concurs Viu la Serratella organitzat per l'àrea de Turisme i Promoció Local de la Pobla Llarga. En aquesta edició, participen totes les imatges que hem rebut al concurs i ara la decisió final està a les vostres mans.
Imagen;

PROCESO ACTIVO

Decidim La Pobla 2024

Dimecres, 1 de Febrer de 2023

DECIDIM LA POBLA és un procés que es consolida en la nostra localitat, entrem en la VII Edició, on pretenem que tornen a identificar les prioritats per a la Pobla i de­terminar certs projectes al pressupost de 2024 (fins a 50.000€).
Imagen;

PROCESO FINALIZADO

I CONCURS DE DECORACIÓ NADALENCA DEL COMERÇ LOCAL 2022

Dijous, 22 de Dicembre de 2022

La millor decoració nadalenca del comerç local serà elegida pels poblatans i poblatanes mitjançant una enquesta en aquest portal de participació!
Imagen;

PROCESO FINALIZADO

I Concurs Viu la Serratella

Dimarts, 16 de Agost de 2022

Ens trobem a la recta final del I Concurs Viu la Serratella de la Regidoria de Turisme i Comerç. En total son 8 fotos finalistes, i ara la decisió final està a les vostres mans. La data de votació comença del 16 d'agost fins al 8 de setembre de 2022 a les 00.00 de la nit.
Imagen;

PROCESO ACTIVO

Decidim La Pobla 2023

Divendres, 1 de Abril de 2022

Decidim LA POBLA és un projecte de participació ciutadana per als pressupostos de l'any 2023, on tots els poblatans i poblatanes podran tornar a proposar i decidir sobre part dels recursos econòmics municipals. D'aquesta forma, amb els Pressupostos Participatius, la ciutadania exerceix el seu dret a participar en el disseny, la implementació i el seguiment de les polítiques municipals.

Localitza els processos en el plànol

Fes click en els punts del mapa i accedeix directament als processos o projectes de l'ajuntament.

Pressupostos participatius acabats

Consulta els resultats i l'estat d'execució dels projectes de votacions anteriors